Ennovation

Projecten

Hieronder een overzicht van onze projecten:

 • Premium exterieur 1
  24 appartementen plan ‘De Haese’ in Geleen

  In opdracht van Woonstaete ontwikkelt Ennovation voor beleggers, 2 ‘Woonstaete Premium’ Woonvilla’s bestaande uit elk 12 stuks 3-kamerappartementen in het plan ‘De Haese’ te Geleen. Lees verder »

 • P2019005 Artist Impression Apeldoorn low
  2 multifunctionele woningen Arnhemseweg-Sebastiaan te Apeldoorn

  2 Multifunctionele woningen Arnhemseweg-Sebastiaanplein te Apeldoorn Aan het Sebastiaanplein, achter de Arnhemseweg 277, ontwikkelt Ennovation en bouwt Nikkels twee Multifunctionele woningen. Deze twee-onder-één-kap woningen hebben een volledig programma op de begane grond; woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer en een buitenberging, parkeerplaats op eigen terrein en een ruim terras achter de woning. De 1e verdieping biedt ruimte voor […] Lees verder »

 • AI waterfront 1
  20 appartementen ‘ Waterfront’ – Harderwijk

  In opdracht van woningcorporatie UWOON heeft Ennovation de aankoop en begeleiding van 20 appartementen in het plan ‘Waterfront’ in Harderwijk van Koopmans TBI verzorgd. Lees verder »

 • Corporate exterieur 2 LR
  48 appartementen ‘Lincolnpark’ – Hoofddorp

  In opdracht van Woonstaete ontwikkelt Ennovation planontwikkeling voor woningcorporatie Eigen Haard, 4 ‘Woonstaete Corporate’ Woonvilla’s bestaande uit elk 12 stuks 3-kamerappartementen in het plan ‘Lincolnpark’ te Hoofddorp. Lees verder »

 • vastgoed_projectmanagement
  7 woningen ‘Bovendwarsweg’ – ‘t Harde

  In opdracht van woningcorporatie UWOON ontwikkelt Ennovation planontwikkeling met de gemeente Elburg het plan ‘Bovendwarsweg’ in ‘t Harde met 7 sociale huurwoningen en een vrijstaande woning.     Lees verder »

 • Het Drieluik Ermelo
  12 appartementen voor statushouders ‘Het Drieluik’ – Ermelo

  In opdracht van woningcorporatie UWOON heeft Ennovation planontwikkeling voor UWOON de conceptontwikkeling verzorgd om de begane grond van het gebouw ‘Het Drieluik’ in Ermelo van een zorgeenheid om te zetten tot 12 appartementen voor statushouders en spoedzoekers.     Lees verder »

 • Bijlage 4 Stedenbouwkundige inrichtingsplan e170013774 (gesleept)_000001
  24 woningen ‘Driesprong’ – Ermelo

  In opdracht van woningcorporatie UWOON ontwikkelt Ennovation planontwikkeling 12 beneden-bovenwoningen en 12 eengezinswoningen voor UWOON in het plan ‘De Driesprong’ in Ermelo. Lees verder »

 • vogelvlucht VANUIT ZUID-OOSTZIJDE_000001
  62 woningen Kerklaan-Postlaantje – Ermelo

  In opdracht van woningcorporatie UWOON ontwikkelt Ennovation planontwikkeling 62 woningen plan ‘Kerklaan-Postlaantje’ in het centrum van Ermelo. Lees verder »

 • p2016020-exterieur-1-high
  KUFA – Apeldoorn

  In opdracht voor Nijhuis Bouw heeft Ennovation planontwikkeling het oude kozijnenfabriek KUFA, gelegen in de wijk ‘Schatkamer van Zuid’ in Apeldoorn, getransformeerd naar een woongebouw met 11 loftwoningen. Lees verder »

 • Transformatie Primus gebouw
  PRIMUS – Almere

  Transformatie gebouw PRIMUS Lees verder »

  Dit door Ennovation planontwikkeling te transformeren pand is de eerste transformatie van een gebouw in Almere dat in het verleden in opdracht van de gemeente is gebouwd. Daarom wordt het bouwcomplex Primus genoemd. Primus betekent in het Latijn ‘eerste’. Lees verder »