Ennovation

Over ons

Planontwikkeling, Project- & Interim management

Ennovation planontwikkeling is een landelijk opererende Planontwikkelaar die vanuit concepten spraakmakende kleinschalige tot middelgrote woningbouwprojecten ontwikkelt en transformaties van gebouwen realiseert. Ennovation is zowel binnenstedelijk als in buitengebieden actief.

Ennovation planontwikkeling verzorgt Projectmanagement voor bedrijven met nieuwbouw- of huisvestingsplannen en Interim management voor vastgoedgerelateerde bedrijven.

Patrick Hafkamp

pasfoto Patrick Hafkamp

Patrick heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling en jaren ervaring op het gebied van duurzame energie.

Na zijn opleiding Bouwkunde (organisatie) aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen, heeft hij Bedrijfskunde met volkshuisvesting aan de Hogeschool van Amsterdam en de SOM opleiding voor Makelaar & taxateur aan de Saxion Deventer gestudeerd.

Daarna is hij werkzaam geweest voor diverse commerciële projectontwikkelaars en ontwikkelende bouwers in de rollen van verkoopbegeleider, conceptontwikkelaar, gebieds- en opstalontwikkelaar, ontwikkelingsmanager en in zijn laatste functie als adjunct-directeur vastgoed. Hij heeft ervaring met zowel woning- als utiliteitsbouw, oftewel wonen en werken.

Diverse jaren is hij werkzaam geweest als adviseur duurzame energie. Hierdoor heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een moderne allround vastgoedconsultant.

Tot zijn werkgevers/opdrachtgevers behoren o.a. :

  • Nijhuis bouw
  • Bemog projektontwikkeling
  • Ter Steege Vastgoed
  • UWOON
  • Woonstaete