Ennovation

Nieuws

P2019005 Artist Impression Apeldoorn low

Planontwikkeling

10 maanden geleden

2 Multifunctionele woningen Arnhemseweg-Sebastiaanplein te Apeldoorn Aan het Sebastiaanplein, achter de Arnhemseweg 277, ontwikkelt Ennovation en bouwt Nikkels twee Multifunctionele woningen. Deze twee-onder-één-kap woningen hebben een volledig programma op de begane grond; woonkamer/keuken, slaapkamer en badkamer en een buitenberging, parkeerplaats op eigen terrein en een ruim terras achter de woning. De 1e verdieping biedt ruimte voor […] Lees verder »

Premium exterieur 1

Projectmanagement

1 jaar geleden

In opdracht van Woonstaete heeft Ennovation voor beleggers, 2 ‘Woonstaete Premium’ Woonvilla’s bestaande uit elk 12 stuks 3-kamerappartementen in het plan ‘De Haese’ te Geleen, ontwikkeld. Lees verder »

AI waterfront 1

Interimmanagement

1 jaar geleden

In opdracht van woningcorporatie UWOON heeft Ennovation de aankoop en begeleiding van 20 appartementen in het plan ‘Waterfront’ in Harderwijk van Koopmans TBI verzorgd. Lees verder »

Corporate exterieur 2 LR

Projectmanagement

1 jaar geleden

In opdracht van Woonstaete ontwikkelt Ennovation planontwikkeling voor woningcorporatie Eigen Haard, 4 ‘Woonstaete Corporate’ Woonvilla’s bestaande uit elk 12 stuks 3-kamerappartementen in het plan ‘Lincolnpark’ te Hoofddorp. Lees verder »

vogelvlucht VANUIT ZUID-OOSTZIJDE_000001

Interimmanagement

3 jaar geleden

In opdracht van woningcorporatie UWOON ontwikkelt Ennovation in een samenwerkingsverband met Nijhuis Bouw 62 woningen plan ‘Kerklaan-Postlaantje’ in het centrum van Ermelo. Lees verder »

Primus02

Planontwikkeling

3 jaar geleden

Dit gebouw Primus is een transformatie van een schoolgebouw uit het jaar 2001, naar een appartementencomplex. Ennovation planontwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en Nijhuis Bouw Apeldoorn voor de realisatie. Het appartementengebouw Primus bestaat uit 16 appartementen met bijbehorende eigen parkeerplaats. De 8 begane grond appartementen hebben een ruime eigen tuin. Het is gelegen aan de Pieter […] Lees verder »

vastgoed_projectmanagement_directievoering

Interimmanagement

3 jaar geleden

Heeft u voor uw vastgoedafdeling behoefte aan een tijdelijke invulling van een vastgoedmanager,  ontwikkelingsmanager, concept- of projectontwikkelaar. Of kunt u ondersteuning gebruiken bij selecties, prijsvragen, gebieds- of opstalontwikkeling, transformaties, herontwikkelingen, marktonderzoek of verkoop van uw vastgoedproducten. Lees verder »

cobouw-bouwbericht-primus-gebouw-van-ennovation_20-06-2016

Cobouw (20-06-2016)

4 jaar geleden

<Artikel  Cobouw PRIMUS – Ennovation> Primus, zo gaat het nieuwe appartementencomplex aan de Willem de Vlaminghstraat in Almere heten. Primus is het Latijnse woord voor ‘eerste’. Waarom deze naam? Omdat het de allereerste transformatie is van een pand dat is gebouwd in opdracht van de gemeente Almere. Een primeur dus. Het gaat om de transformatie […] Lees verder »

rtl4-woontips_ennovation-3

RTL4 Woontips

4 jaar geleden

Ennovation planontwikkeling, project- en interim management. Door ruime ervaring in zowel commerciële – als technische planontwikkeling, in wonen en werken; onderscheidt Ennovation zich als een conceptontwikkelaar van woonvormen met comfort en duurzaamheid. Ennovation planontwikkeling is een specialist in het transformeren van maatschappelijk vastgoed en kantoorgebouwen tot nieuwe woonvormen. Lees verder »